E’ DISPONIBILE UN MENU’ IN INGLESE

Antipasti/Starters

Polipetto in olio aromatizzato alle erbe  €. 11,00

Octopus with herb-flavoured extra-virgin oil

Tortino di porri con noci di capasanta su vellutata di ceci 11,00

Leek tartlet with scallops on creamed chickpeas

Salmone affumicato con burro e pan brioche €. 12,00

Smoked salmon with butter and soft bread

Cuore di carciofo con insalata e parmigiano €.  9,00

Artichoke heart with green salad and Parmesan cheese

Asparagi in spuma tonnata e uovo mimosa €.  9,00

Asparagus with tuna mousse and sieved egg yolks

Crostatina di spinaci e squacquerone con insalata €. 8,00

Pie filled with spinach and local soft cow’s milk cheese

Culatello e lardo di Parma €. 12,00

Prized cured ham from Parma and lard

Il Taglierino” €. 10,00

Typical local  meat coldcuts composition  with Piadina of Romagna

Primi piatti/Pastas and Soups

Zuppa di cereali e fagioli €. 8,00

Cereal soup with beans

Zuppa di vongole con mondellini €.  9,00

Clam soup with small-sized pasta

Taglioline al mattarello con seppia, mazzancolle e asparagi €. 10,00

Hand-pulled tagliatelle with squid,  and shrimps and asparagus

Risotto con fave fresche e pecorino €. 10,00

Risotto with broad beans and sheep’s milk cheese

Lasagnette gratinate con carciofi e pancetta €.  10,00

Au gratin lasagne with artichoke and bacon

Strozzapreti di casa con salsiccia e broccoli €. 10,00

 

Homemade pasta with sausage and broccoli

 

Tortelli con formaggio squacquerone e faraona in salsa al Parmigiano €. 10,00

Fresh soft cheese stuffed tortelli with Parmigiano sauce and guinea fowl

Secondi piatti/Main courses

Insalata tiepida di pollo, uvetta e pinoli €. 10,00

Salad with warm chicken, pine nuts  and raisins

Insalata con gamberi reali al forno profumata all’ arancia €. 18,00

Salad with baked  king prawns in orange flavour

Bocconcini di coda di rospo con verdure e maionese di casa €. 15,00

Monkfish with vegetables and mayonnaise

Coniglio nostrano arrostito al vino bianco con patate al forno

Roast local rabbit seasoned with white wine and roasted potatoes

Lingua lessata con salsa verde e friggione €. 12,00

Boiled beef tongue with green sauce

Anitra novella arrostita con succo di arancia€. 15,00

Roasted duck in orange juice sauce

Salsiccia con patate al forno €. 11,00

Sausage and roasted potatoes

Roast-beef al rosmarino con insalata e Parmigiano €. 14,00

Rosemary flavoured roast-beef with salad and parmesan cheese

Inizio modulo

Tagliata di manzo  €. 18,00

Grilled sliced beef steack

Tartare con uova di quaglia, capperi e senape €. 16,00

Beef  tartare with quail eggs, capers and mustard

 

Galà di formaggi italiani  €. 12,00

Mixed italian cheese with chestnut honey and jams

Dolci di casa/Home-made Dessert €. 7,00

 

Dear Customer, our staff will be happy to help you choose the best dish related to any specific food allergy or intolerance issue. Our staff is well trained and we hope we will find the best way to satisfy our customers and also meet your specific needs.